Şniţel de miel

Printeaza

O reteta simpla de snitel de miel din: carne de miel, oua, lapte, pesmet si grasime.

IngredienteŞniţel de miel

  • 1,500 Kg carne
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • pesmet
  • grasime pentru prajit

 

Mod de Preparare

Alegem pulpa de miel. O taiem in felii subtiri ca pentru snitel. Dam sare si piper.  Batem intr-o farfurie ouale cu laptele. Tavalim bucatile de carne in faina, apoi le muiem in ou si le batem in pesmet.

Le prajim in grasime incinsa si le servim repede cu cartofi prajiti si cu salata de sezon. In loc de pesmet se poate intrebuinta malai cernut printr-o sita deasa.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.