Sniţel de curcan cu rosii si mozzarella

Printeaza

O reteta delicioasa de snitel cu:praz, ciuperci, sare, carne de curcan, piper, ulei de masline, smantana, cimbru, rozmarin, supa de legume, mozzarella.

Ingrediente:

  • 4 tulpini de praz
  • 300 g ciuperci
  • 6 roşii
  • 4 şniţele de curcan (160 g fiecare)
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 150 g smântână
  • câte 1 linguriţă de cimbru şi roz­marin tocat
  • 150ml supă de legume (instant)
  • 250 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Prazul se spală şi se taie fâşii groase. Ciupercile se taie rondele. Roşiile se opăresc câteva secunde în apă fiartă, se scot şi se taie bucăţele. Bucăţile de şniţel se dau cu sare şi piper. Se încinge uleiul într-o ti­gaie.

Se lasă la călit, la foc mic, prazul şi ciupercile, cca 8-10 minute, amestecând. Se pun într-o tavă de copt bucăţile de şniţel, peste care se toarnă cei 150 ml de supă de legume (instant) şi legumele călite.

Smântâ­nă se amestecă cu restul de supă, apoi cu cimbrul şi rozmarinul. Compoziţia se toarnă uniform în tavă. Mozarella se taie feliuţe subţiri şi se aşază deasupra.

Se lasă la cuptor, cca 30 de minute, la 180° C. Se decorează cu frunzuli­ţe de busuioc proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.