Snitel de ciuperci

Printeaza

Snitel de ciuperci

Ingrediente:Snitel de ciuperci

  • 1 kg ciuperci cu pălărie mare
  • 2 ouă
  • untdelemn pentru prăjit
    • 2 linguri făină
    • sare
    • piper
    • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Se rupe piciorul ciupercilor. Ciupercile se spală bine, se usucă, se presară cu sare şi piper se toacă pastă picioruşele .

Se bat ouăle cu lăină şi pastă de ciuperci se trec pălăriile prin ou, se pun la prăjit în untdelemn încins cu ţuguiala în sus. Când s-au rumenit se întorc, restul de umplutură se toarnă în scobitură ca-ntr-o farfurioară .

Se acoperă, se prăjesc la foc foarte mic. Se oferă fierbinţi, cu mărar tocat sniţelul de ciuperci e fraged şi fin.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.