Snitel de cas

Printeaza

Snitel de cas

Snitel de cas din: cas de oaie, ou, faina, apa, pesmet, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 1/2 kg caş de oaie
  • 1 ou
  • 6 linguri făină
  • 1 ceaşcă apă
  • 3 linguri pesmet
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregăteşti mai întâi o compoziţie de clătite din ou, 3 linguri făină, apă şi un praf de sare. Tai caşul felii de 1 cm grosime, le treci mai întâi prin făină, apoi prin compoziţia de clătite, după care le treci prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.

Sunt bune calde cu orice salată de sezon.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • Șniţele din caș de vaci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.