Slanina fiarta

Printeaza

Slanina fiarta

slanina fiarta

 

 

 

 

 

 

Alegi bucăţile de slănină, le sărezi pentru 3-4 zile, le pui la fiert în apă fierbinte în care adaugi: foi de dafin, piper boabe, cuişoare, usturoi, un pahar mic de oţet, corinadru. Fierbi fără clocote până când furculiţa pătrunde uşor în ea.

O laşi să se răcească în zeama în care a fiert, o scoţi şi o ţii la rece până când o consumi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.