Slanina cu boia

Printeaza

 Slanina cu boia

După ce tranşez porcul, opresc 4-5 bucăţi de slănină şi le pun timp de 7-8 zile într-un baiţ care constă în: apă, sare, usturoi pisat, condiment pentru carne de porc, piper şi condiment.

Din 2,în 2 zile întorc bucăţile de slănină pe o parte şi pe alta ca să-şi ia din sara­mură. După 8 zile le scot, le las la scurs şi le trec prin boia.

Slanina cu boia

Slanina cu boia

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.