Sirop de corcoduse

Printeaza

Sirop de corcoduse din: corcoduse, zahar

Ingrediente:Sirop de corcoduse

  • 5 kg corcoduse
  • 5 kg zahar

 

 

Mod de preparare:

Speli corcoduşele, le pui într-o oală cu apă cât să le acopere, iar apoi le pui la fiert şi le laşi până se înmoaie. Le treci printr-o sită cu tot cu zeama lor.

Măsori sucul şi pui 1 kg de zahăr la un litru de suc. Pui siropul din nou la f iert şi îl laşi până când acesta se îngroaşă.

Il pui în sticle cu gura mai groa­să, cât este fierbinte, le închizi ermetic cu capace şi le acoperi cu pături până a doua zi, când le poţi depozita în cămară.

Chiar şi la iar­nă vei avea o băutură sănătoasă şi delicioasă, deoarece siropul poate fi păstrat timp îndelungat.

Sirop de corcoduse

 

Incoming search terms:

  • sirop de corcoduse

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.