Simplu si gustos: Antricot de vita la gratar

Printeaza

Antricot de vita la gratar din: antricot de vita, untura sau ulei, sare.

Ingrediente:Simplu si gustos: Antricot de vita la gratar

  • 6 bucăţi antricot
  • untură (ulei)
  • sare

 

Mod de preparare:

Antricoatele (de preferat mai grase), se bat foarte bine cu ciocanul de şniţele sau cu o sticlă (cu gura ei), apoi se sărează şi se lasă cam o oră la aer.

Grătarul se unge cu untură (sau cu o bucăţică de slănină) şi apoi se pun antricoatele la fript. Se rumenesc pe ambele părţi şi sunt făcute când pe suprafaţa rumenită apar câteva picături de zeamă roşiatică (faza de friptură „în sânge”).

Se servesc cu cartofi prăjiţi sau cu legume fierte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.