Sfecla umpluta cu nuci
PrinteazaO reteta gustoasa de sfecla rosie umpluta cu nuci, ceapa, ulei, sare si piper.
- 1,5 kg sfeclă roşie
- 350 g nuci măcinate
- 400 g ceapă
- 150 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Alegi sfecle mici de aceeaşi mărime şi le speli bine cu peria. Le fierbi în apă cu sare, le cureţi de coajă, faci un capac şi scobeşti cu o linguriţă miezul.
Laşi pereţii cu grosimea de 1 cm. Umpli cu nucă măcinată sau pisată. Cureţi, speli, toci julien ceapa, o căleşti în ulei, adaugi restul de nuci şi stingi cu puţină apă. Pui sfeclele în acest sos şi dai la cuptor 20 minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/sfecla-umpluta-cu-nuci html