Sfecla umpluta cu nuci

Printeaza

O reteta gustoasa de sfecla rosie umpluta cu nuci, ceapa, ulei, sare si piper.

Ingrediente: Sfecla umpluta cu nuci

  • 1,5 kg sfeclă roşie
  • 350 g nuci măcinate
  • 400 g ceapă
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegi sfecle mici de aceeaşi mărime şi le speli bine cu peria. Le fierbi în apă cu sare, le cureţi de coajă, faci un capac şi scobeşti cu o linguriţă mie­zul.

Laşi pereţii cu grosimea de 1 cm. Umpli cu nucă măci­nată sau pisată. Cureţi, speli, toci julien ceapa, o căleşti în ulei, adaugi restul de nuci şi stingi cu puţină apă. Pui sfeclele în acest sos şi dai la cuptor 20 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/sfecla-umpluta-cu-nuci html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.