Sfeclă roşie în otet

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de sfecla rosie in otet din: sfecla rosie, otet, sare, boabe de mustar, piper, hrean si foi de dafin.

Ingrediente:Sfeclă roşie în otet

  • 3 kg sfeclă roşie
  • 300 ml oţet
  • sare
  • boabe de muştar
  • piper boabe
  • 1 rădăcină de hrean
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Sfecla o coci la cuptor, apoi o cureţi şi o tai felii, pe care le aşezi în borcane.

Pui oţetul la fiert împreu­nă cu rădăcina de hrean spălată şi curăţată, sare, boabele de muştar şi piper, foile de dafin, apoi torni amestecul fierbinte în borcane peste sfeclă, până se acoperă.

Capsezi borcanele şi le aşezi în cămară.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.