Sfecla rosie in otet

Printeaza

Sfecla rosie in otet din: sfecla rosie, otet pentru murat, sare de mare grunjoasa.

Ingrediente:Sfecla in otet

  • sfecla rosie
  • otet pentru murat
  • sare de mare grunjoasa

 

Mod de preparare:

Spală şi taie capetele la 1kg de sfeclă roşie, unge fiecare sfeclă cu 1 lingură de ulei, apoi înfăşoar-o în folie de aluminiu. Coace legumele într-o tavă, la 200°C, timp de 1 oră sau până când devin fragede. Lasă-le să se răcească, apoi decojeşte-le şi taie-le în sferturi.

Pregăteşte oţetul pentru murat. Pune sfeclele în borcane, adaugă câte 1 linguriţă de sare de mare grunjoasă în fiecare, apoi toarnă oţetul fierbinte şi sigilează borcanele. Murăturile sunt gata de consum după 2 săptămâni sau mai mult, dacă vrei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.