Sfecla marinată cu branză de capră la grătar

Printeaza

O reteta delicioasa de Sfecla marinată cu branză de capră la grătar din: ulei de masline, otet de vin rosu, zahar, frunze de cimbru, sfecla, branza de capra, rucola, sare si piper.

Ingrediente:Sfecla marinată cu branză de capră la grătar

  • 6 linguri ulei de masline, plus extra pentru uns
  • 3 linguri otet de vin rosu
  • o lingurita de zahar
  • o lingurita de frunze de cimbru
  • 4 sfecle, curatate si taiate in felii subtiri
  • 200 gr de branza de capra, taiata in felii
  • 4 maini de rucola
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Amestecă uleiul, oţetul, zahărul şi cimbrul într-un castron şi asezonează cu sare şi piper. Adaugă sfecla tăiată felii şi lasă la marinat cel puţin o oră sau chiar peste noapte, dacă vrei.

Încinge o tigaie tip grill cu puţin de ulei de măsline, asezonează feliile de brânză şi pune-le la prăjit 2-3 minute, până ce sunt aurii şi se topesc.

Scoate sfecla din marinadă şi împarte-o pe patru farfurii. Pune deasupra rucola, o bucată de brânză, picură marinadă de ulei şi oţet şi serveşte. Reteta preluata de aici.

Sfecla marinată cu branză de capră la grătar

Sfecla marinată cu branză de capră la grătar

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.