Sfecla la borcan

Printeaza

Sfecla la borcan din: sfecla, sare.

Ingrediente:Sfecla_la_borcan

  • un kg sfecla
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Binene spălate, sfeclele se pun la fiert pentru 15 minute. Apoi se curăţă de coajă.

Se trece sfecla prin râzătoare si se repartizează în mod egal în borcane. Se fierbe apă cu 20 g sare pentru fiecare litru de apă.

Se toarnă saramura peste sfeclă, se înşurubează capacele şi se fierb borcanele o oră.

Se consumă iama, când se scurge de zeamă si se foloseşte ta salată cu ulei şi hrean.

Sfecla la borcan

Sfecla_la_borcan

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Suc de morcovi, sfecla, spanac si ghimbir

Suc de morcovi, sfecla, spanac si ghimbir

Suc de morcovi, sfecla, spanac si ghimbir din: morcovi, sfecla, frunze de sfecla, spanac, ghimbir. Ingrediente: două ceşti de morcovi, mărunţiţi o ceaşcă de sfeclă, mărunţită o jumătate de ceaşcă de frunze de sfeclă o ceaşcă de spanac o lingură de rădăcină de ghimbir, mărunţită       Mod de preparare: Preparaţi sucul din toate […]

Ceapă coaptă

Sfecla rosie in otet

Sfecla rosie in otet din: sfecla rosie, otet pentru murat, sare de mare grunjoasa. Ingrediente: sfecla rosie otet pentru murat sare de mare grunjoasa   Mod de preparare: Spală şi taie capetele la 1kg de sfeclă roşie, unge fiecare sfeclă cu 1 lingură de ulei, apoi înfăşoar-o în folie de aluminiu. Coace legumele într-o tavă, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.