Sfecla cu smantana si branza de vaci

Printeaza

Sfecla cu smantana si branza de vaci din: sfecla rosie, branza de vaci, smantana, chimen, sare, ulei.

Ingrediente:Sfecla_cu_smantana_si_branza_de_vaci

  • 4 sfecle medii
  • 2 pachete de branza de vaci
  • 2-3 linguri smantana
  • un pic chimen macinat
  • sare
  • putin ulei

 

Mod de preparare:

Sfeclele se spală foarte bine si se pun la copt înţepate cu furculiţa. Brânza de vaci se amestecă bine cu smântână şi chimenul pisat si apoi se potriveşte gustul de sare.

Sfeclele se curăţă de coajă si se taie felii de aproximativ un centimetru.

Se aşază alternativ sfeclă şi brânză, se picură puţin ulei şi se servesc la temperatura camerei.

Sfecla cu smantana si branza de vaci

Sfecla_cu_smantana_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.