Sepie la gratar

Printeaza

Sepie la gratar din: pui de sepie, patrunjel, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sepie la gratar

  • 400 g pui de sepia
  • trei linguri de pătrunjel verde tocat
  • o lămaie
  • ulei de măsline
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Curăţă şi spală puii de sepie, apoi lasă-i să se marineze o jumătate de oră într-un amestec de ulei, suc de lămaie, sare şi piper. Scoate-i apoi din marinată şi cotace-i pe grătar, în cuptorul preîncălzit.

Aşa­ză-i pe platoul de servit, toarnă dea­supra o picătură de ulei şi presară pătrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.