Sepie cu sos de rosii

Printeaza

Sepie cu sos de rosii din: sepie, ulei de măsline, usturoi, ceapă, vin, rosii, rosii, busuioc, sare, piper, praf de ardei, zahăr.

 

Ingrediente:Sepie cu sos de rosii

  • 300 g sepie
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1/8 l vin alb
  • 2 roşii
  • 400 g roşii din cutie
  • 1/2 lingurita busuioc tocat
  • sare
  • piper negru
  • câte 1 praf piper de Cayenne, praf de ardei şi zahăr

 

Mod de preparare:

Ventuzele de sepie se spală sub jet de apă şi se usucă cu şervetul. Ventuzele se prăjesc în ulei. Căţeii de usturoi şi ceapa se toacă fin, se amestecă, se prăjesc puţin în ulei şi se sting cu vin alb.

Se curăţă de pieliţe roşiile proaspete, se taie cubuleţe şi se amestecă cu roşiile din cutie se pre­sară, cu busuiocul şi cu pasta de roşii. Se condimentează şi se lasă să fiarbă la foc potrivit până când devin moi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.