Sendvis la cuptor

Printeaza

Sendvis la cuptor din: paine, crenvurasti, ketchup, branza topita, unt, lapte, oregano.

Ingrediente:Sendvis la cuptor

  • 4 felii pâine de sendvişuri
  • 4 crenvurşti
  • 4 linguri ketchup
  • 4 felii brânză topită
  • 20 g unt
  • 100 ml lapte
  • oregano

 

Mod de preparare:

Se pun crenvurştii la fiert 5 minute şi apoi se scurg.

Feliile de pâine se trec rapid prin lapte.

Pe fiecare felie se aşază brânză topită, ketchup şi apoi câte un crenvurst.

Se pliază, se prind cu scobitori şi se pun cu grijă într-un vas de cuptor uşor uns cu puţin unt. Se lasă 10 minute la cuptor.

Se servesc presărate cu oregano.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.