Sendvis cu salata de peste

Printeaza

Sendvis cu salata de peste din: file de cod, cartofi, ceapa rosie, morcov, ardei gras, maioneza, lamaie, sare si paine prajita.

Ingrediente:Sendvis_cu_salata_de_peste

  • 300-400 file de cod
  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 5 linguri cu maioneza
  • 1 lamaie
  • sare
  • felii de paine prajita

 

Mod de preparare:

Pune peştele la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, curăţă cartofii şi morcovul şi fierbe-leîn apă cu sare. Scurge legumele şi taie-le cubuleţe.

Intr-un castron, pune peş­tele fiert rupt în fâşii. Stropeşte cu puţină zeamă de lămâie, după care adaugă ardeiul şi ceapa tăiate mărunt şi cubuleţele de mor­cov şi cartofi.

Amestecă totul cu maioneza şi potriveşte gustul de sare. Lasă la rece cel puţin 15-20 de minute, apoi serveşte salata cu felii de pâine prăjită.

Sendvis cu salata de peste

Sendvis_cu_salata_de_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.