Semiluni aromate cu nuci

Printeaza

Semiluni aromate cu nuci din: oua, zahar, nuci, faina, ulei, zahar vanilat, esenta de rom, praf de copt, zahar pudra.
Semiluni aromate cu nuci

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 300 g zahăr
  • 300 g nuci măcinate
  • 100 g făină
  • 1 lingură ulei
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 sticluţă esenţă de rom
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu zahărul până ce acesta din urmă se topeşte, apoi adaugi pe rând şi trep­tat făină, uleiul, nucile, praful de copt, zahărul vanilat şi romul.

Trebuie să-ţi iasă o compoziţie ca de chec pe care o torni într-o tavă de aragaz unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Coci prăjitura la foc potrivit până se rumeneşte şi i se dezlipesc marginile de pe tavă. După ce s-a copt şi s-a răcit, tai prăjitura semiluni cu un pahar, apoi o pudrezi cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.