Scrumbie la cuptor cu verdeata

Printeaza

Scrumbie la cuptor cu verdeata din: scrumbie, ulei, sare, legume, verdeata, unt.

Ingrediente:Scrumbie la cuptor cu verdeata

  • 6 scrumbii proaspete
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • legume
  • verdeaţă
  • unt

 

Mod de preparare:

Curăţaţi scrumbiile de solzi, înlăturaţi capetele, goliţi de intestine şi spălaţi cu multă apă călduţă.

Săraţi peştele pe dinăuntru şi pe dinafară, lăsaţi-l să stea câteva min, ungeţi-l cu ulei şi puneţi-l în pungi de hârtie sau înfaşurat în folie de aluminiu. Frigeţi pe grătar sau coaceţi în cuptor 30 min.

Scoateţi peştele din pungă, serviţi cu legume fierte stropite cu unt, acoperite cu verdeaţă tocată şi, eventual, cu mujdei de usturoi, alături de pâine proaspătă şi vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.