Scoici Saint-Jacques cu ghimbir, sos de soia şi coriandru

Printeaza

Puneti in tava de copt doua cochilii, impreuna cu carnea. Curatati  si radeti o bucata de ghimbir de 2,5 cm adaugand 2 linguri de sos de soia, coaja rasa fin si zeama de la o lamaie verde, o lingurita de zahar, o lingurita de ulei de susan si cateva fire de coriandru proaspat, tocat marunt.

Amestecati si repartizati sosul peste scoici. Stropiti cu putin ulei de masline extravirgin, apoi asezati peste coochilii jumatatile plate si introduceti tava in cuptor pentru 12 minute, la 170C (treapta 3). Daca vreti o variatie in stil asiatic, puteti adauga in sos si cateva linguri de lapte de nuca de cocos.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.