Scoici cu rozmarin, usturoi si frunze de spanac

Printeaza

Scoici cu rozmarin, usturoi si frunze de spanac din: ulei, scoici, rozmarin, usturoi, pesmet, unt, frunze de spanac, rosii cherry.

Ingrediente:Scoici_cu_rozmarin_usturoi_si_frunze_de_spanac

  • 2 linguri ulei
  • 9 scoici St. jacques
  • 1 fir rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt
  • 300 g frunze de spanac proaspat
  • 8 rosii cherry

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180 °C.

Carnea scoicilor St. Jaques se prăjeşte pe ambele feţe într-o lingură de ulei şi se dă apoi la cuptor, unde se mai coace 3 min.

Se încinge restul de ulei într-o tigaie şi se adaugă roz­marinul şi căţeii de usturoi (cu tot cu coajă).

Se scot din tiga­ie usturoiul şi rozmarinul şi se presară în ulei pesmet; se prăjeşte.

Se scoate şi se lasă să se scurgă de ulei pe un prosop de hârtie.

Se prăjesc într-o lingură de unt spanacul şi roşiile tăiate jumătăţi, cca 2 min.

Se reparti­zează pe farfurii, deasupra se aşază decorativ scoicile şi se presară amestecul de pesmet.

Scoici cu rozmarin, usturoi si frunze de spanac

Scoici_cu_rozmarin_usturoi_si_frunze_de_spanac

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Scoici_cu_rosii_si_ceapa_verde

Scoici cu rosii si ceapa verde

Scoici cu rosii si ceapa verde din: ceapa verde, usturoi, rosii, ulei de susan, sare, piper, zahar, scoici, ciuperci, sherry, sos de soia, lamaie. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 2 căţei de usturoi 3 roşii cărnoase 4-5 linguri ulei de susan sare piper zahăr 500 g scoici 100 g ciuperci din conservă 2 cl […]

 

Paste cu mazare si bacon

Paste scoici cu mazare si conopida

Paste scoici cu mazare si conopida din: nuca, paste tip scoici, conopida, morcov, mazare, ulei de masline, patrunjel, usturoi, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 1/2 cană de miez de nucă 250 g de paste tip scoici 1/2 căpăţână de conopidă (circa 450 g) 1 morcov mare, tăiat în rondele foarte subţiri 1 cană de boabe de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.