Scoarta de nuca

Printeaza

Scoarta de nuca

Ingrediente:Scoarta de nuca

  • 3 ouă
  • 1 pahar zahăr
  • 3/4 pahar făină
  • 1 pahar nuci

 

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până se albesc, se adaugă făina, nuca tăiată în lung cât mai subţire şi la sfârşit cele trei albuşuri bătute spumă.

Compoziţia se toarnă într-o tavă unsă cu unt şi presărată cu făină.

Se coace la foc potnvit. Când este gata se presară cu zahăr tos, apoi se taie caldă, în romburi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.