Sase Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte

Printeaza

Va prezentam Sase Cocktailuri savuroase pentru masa de Paşte:

Cocktailuri

Reteta zilei: Cocktail Bacardi cu capsuni

Cocktail_Bacardi_cu_capsuni_07

O reteta de cocktail bacardi cu capsuni din: bacardi, capsuni, zahar, zeama de lamaie si gheata. Ingrediente: 1/2 cana Bacardi 10 capsuni 3 linguri zahar zeama de lamaie gheata macinata   Mod de preparare: Se pun capsunile intr-un blender cu gheata. Se adauga Bacardi,  zaharul si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se amesteca…

Read more »

Cocktail Riz Bar Fizz

Cocktail_Riz_Bar_Fizz

O reteta simpla de Cocktail Riz Bar Fizz din: suc de grepfrut, suc de ananas, sirop de grenadine si sampanie. Ingrediente: 3 cl suc de grepfrut 2 cl suc de ananas 1 cl sirop de grenadine sampanie   Mod de preparare: Mixam bine sucurile de fucte cu sirop de grenadine si cu gheata in…

Read more »

Cocktail Jaques Lameloise

Cocktail_Jaques_Lameloise

O reteta de Cocktail Jaques Lameloise din: lichior de zmeura, lichior de prune si champagne. Ingrediente: 2 cl lichior de zmeura 1 cl lichior de prune champagne   Mod de preparare: Turnam lichiorurile intr-un pahar de sampanie, apoi completam cu champagne rece.

Read more »

Cocktail Disaronno Driver

Cocktail Disaronno Driver

Ingrediente: Disaronno 40 ml vot­că 70 ml suc de por­tocale o portocală   Preparare: Se prepară într-un pahar cu gheaţă, garnisindu-se cu o felie de portocală. Se serveşte cu paiul.

Read more »

Cocktail Puccini

Cocktail Puccini

Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – nici una Pahar – flîite Categorie – Wine drinks Decoraţiune – fără   Se serveşte la orice oră   Ingrediente: 1/3 suc de mandarine 2/3 şampanie   A fost creat în 1948 de către barmanul Renato Hausmann de la Hotel Posta din Cortina d’Ampezzo. Singurul inconvenient…

Read more »

Cocktail Prairie Oyster

Cocktail Prairie Oyster

Calitate – fără alcool Bază alcoolică – nici una Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – No-alcool-drinks Decoraţiune – fără   Se serveşte dimineaţa şi după-amiaza   Ingrediente: un gălbenuş de ou o linguriţă de ketchup o linguriţă de sos Worcester 2 picături de oţet sare piper Celălalt nume atribuit cocktailului Prairie…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.