Sarmale cu urda in frunze de sfecla

Printeaza

Sarmale cu urda in frunze de sfecla din: urdă dulce, orez, cepe verzi,  cimbru, mărar, sare, piper.

Ingrediente:Sarmale cu urda in frunze de sfecla

  • 500 g urdă dulce
  • 1 cană de orez fiert
  • 3-4 cepe verzi călite în ulei sau în puţină untură de porc
  • cimbru
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredien­tele şi dai deoparte compoziţia.

Frunzele de sfeclă le opăreşti în apă fierbinte ames­tecată cu puţină sare, apoi le scoţi din apa fierbinte şi le pui repede în apă rece pentru a-şi păstra culoarea verde, iei frunzele şi le umpli cu compoziţia de urdă.

Sunt foarte gustoase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.