Sarmale in frunze de sfecla (de post)

Printeaza

Sarmale in frunze de sfecla (de post)

Sarmale in frunze de sfecla

Ingrediente:

  • 4-5 cepe mari
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 cana orez
  • 1 cana apa
  • 1 lingura biovegetal
  • bulion
  • piper
  • smantana
  • frunze de sfecla

 

Mod de preparare:

Se călesc 4-5 cepe mari, 1 păstârnac, 2 morcovi; se adaugă 1 cană orez, 1 cană apă, 1 lingură Biovegetal, bulion, piper.

Se fierb până absoarbe orezul apa. Din acest amestec se fac sarmale în frunze de sfeclă de zahăr şi se fierb la foc mic. Sunt delicioase cu smântână. Frunzele de sfeclă să fie mari şi opărite în apă cu sare.

Sarmale in frunze de sfecla (de post )

Sarmale in frunze de sfecla (de post )2.jpg Sarmale in frunze de sfecla (de post )1.jpg Sarmale in frunze de sfecla (de post )3.jpg Sarmale in frunze de sfecla (de post ).jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.