Sarmale in frunze de sfecla (de post)
PrinteazaSarmale in frunze de sfecla
Ingrediente:
- 4-5 cepe mari
- 1 pastarnac
- 2 morcovi
- 1 cana orez
- 1 cana apa
- 1 lingura biovegetal
- bulion
- piper
- smantana
- frunze de sfecla
Mod de preparare:
Se călesc 4-5 cepe mari, 1 păstârnac, 2 morcovi; se adaugă 1 cană orez, 1 cană apă, 1 lingură Biovegetal, bulion, piper.
Se fierb până absoarbe orezul apa. Din acest amestec se fac sarmale în frunze de sfeclă de zahăr şi se fierb la foc mic. Sunt delicioase cu smântână. Frunzele de sfeclă să fie mari şi opărite în apă cu sare.
Sarmale in frunze de sfecla (de post )
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/sarmale-in-frunze-de-sfecla-de-post html