Sarmale in frunze de hrean

Printeaza

Sarmale in frunze de hrean din: frunze de hrean, carne de porc, oua, orez, ceapa, bulion, morcovi, rosii, ulei, patrunjel, marar, sare, piper.

Poate te intereseaza si:Sarmale in frunze de hrean

 

Ingrediente:

  • frunze de hrean
  • 500 g carne de porc
  • 2 oua
  • 1/2 cană de orez
  • 1 lingură bulion
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 kg roşii
  • ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură’mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli frunzele de hrean, le opăreşti în apă cu sare sau borş, apoi le scoţi cu grijă nervurile şi le laşi să se scurgă.

Toci carnea de porc şi o amesteci cu ceapa tocată mărunt, morcovii raşi, orezul spălat, bulionul, ouăle şi verdeaţa tocată fin.

Potriveşti de sare şi piper, omogenizezi compoziţia şi înfăşori sarmale în frunzele de hrean.

Le aşezi într-o cratiţă emailată mai largă, punând printre ele roşii întregi, decojite.

Torni puţin ulei, apă cât să le cuprindă şi le laşi să dea într-un clocot, apoi le pui să fiarbă în cuptor.

Le mănânci cât sunt calde, fără iaurt sau smântână.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sarmale in foi de hrean
  • sarmalute in foi de hrean

1 comentariu

  1. Sunt bune sarmalele facute asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.