Sarmale in foi de varza dulce

Printeaza

Sarmale in foi de varza dulce

Se pregătesc la fel ca sarmalele cu varză acră, cu deosebirea că varza dulce se desface în foi şi se opăreşte în apă cu Sarmale in foi de varza dulcepuţină sare sau în borş, ori în zeamă de varză murată.

Intre straturile de sarmale se pun felii de roşii, pentru a da un gust mai acrişor, sau, spre sfârşitul fierberii, se mai adaugă suc de roşii şi se mai fierb 10-20 de minute împreună. Se servesc cu smântână şi mămăliguţă caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.