Sarmale in frunze de vita cu legume

Printeaza

Sarmale in frunze de vita cu legume din: frunze de viţă-de-vie, orez, ceapa, morcov, ulei, suc de lamaie, sare, rosii.

Sarmale_in_frunze_de_vita_cu_legume

Ingrediente:

  •  20-25 frunze de viţă-de-vie
  •  10 linguri orez
  •  o ceapă
  •  un morcov
  •  4 linguri ulei
  •  sucul unei lămâi
  •  sare
  •  4-5 roşioare

Mod de preparare:

Frunzele se opăresc 2 mi­nute în apă clocotită şi apoi li se taie vinişoarele în plus. Ceapa tocată fin şi morco­vul ras se călesc în ulei si se presară cu sare.

Se adaugă orezul, se lasă la călit 10 minute maximum şi apoi se trage de pe foc, se verifică de sare. Se înfăşoară apoi sarmalele care se pun la fiert cu apă şi sucul de lămâie. Se lasă circa 60 de minute. Se aduc la masă alături de roşioare tăiate.

Sarmale in frunze de vita cu legume

Sarmale_in_frunze_de_vita_cu_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.