Sarmale din peste (crap)

Printeaza

 Sarmale din peste (crap)

Ingrediente:Sarmale din peste (crap)

  • crap
  • orez
  • ceapă
  • morcov
  • verdeaţă
  • bulion
  • sare
  • piper
  • făină

 

Mod de preparare:

Dezosezi peştele crud şi-l dai prin maşina de tocat. Separat căleşti ceapa şi morcovul, adaugi orezul şi bulionul şi mai laşi puţin pe foc.

Când orezul s-a înmuiat, adaugi toată compoziţia peste peştele tocat, mai pui făină, sare şi piper după gust şi înfăşori sarmalele cu frunze de varză murată.

Le aşezi să fiearbă la foc mic, după cum le faci şi pe cele de dulce.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.