Sarmale de vitel in foi de vita

Printeaza

Sarmale de vitel in foi de vita

Sarmale de vitel in foi de vita

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vitel
  • 2 cepe
  • 3 linguri orez
  • sare
  • piper
  • foi de vita la saramura

 

Mod de preparare:

Toci carnea şi o amesteci cu ceapa uşor călită împreună cu orezul. In tot amestecul pui sare şi piper după gust şi umpli foile de viţă.

Aşezi sărmăluţele într-un vas pe care l-ai căptuşit cu câteva foi de viţă şi le pui la fiert, întâi pe aragaz, până dau în clocot. Apoi, le adaugi borş diluat cu apă şi le dai la cuptor, la foc mic.

Se pot servi alături de papiote de cârnaţi prăjiţi.

Sarmale de vitel in foi de vita

   

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.