Sarmale de pui

Printeaza

Sarmale de pui din: ceapa, morcov, orez, piept de pui, sare, piper, cimbru, varza murata, ulei.

Ingrediente:Sarmale de pui

  • ceapă
  • 1 morcov
  • 1 mână orez
  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 varză murată potrivită
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o căleşti puţin în ulei, adaugi morcovul dat pe râzătoare şi orezul, spălat în prealabil. Când sunt puţin călite, amesteci compoziţia cu pieptul de pui tocat. Pregăteşti foile de varză şi le umpli cu amestecul, de mai sus.

Impătureşti sarmalele, le aşezi într-o cratiţă şi le dai la cuptor.

 

Sarmale de pui

Sarmale de pui

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.