Sarmale de post

Printeaza

Sarmale de post din: varza murata, orez, ciuperci, paine prajita, morcovi, mere, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper si boia.

Ingrediente:Sarmale post

  • varza murata
  • 1 cana orez
  • 2 cutii ciuperci
  • 4 felii paine prajita
  • 2 morcovi
  • 2 mere
  • 2 cepe
  • ulei
  • 1 crenguta cimbru
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Ceapa o tai mărunt şi o înăbuşi în ulei. Adaugi ciu­percile tăiate, orezul, pâinea prăjită şi tăiată cubuleţe. Merele şi morcovii îi dai pe râzătoare apoi îi pui în compoziţie. Adaugi sare, piper, boia şi amesteci bine. Umpli foile de varză şi formezi sarmalele.

Pe fundul unei oale pui cimbrul, apoi un strat de varză tocată mă­runt, după care aşezi sarmalele. Adaugi apă mai multă, deoarece pâinea şi orezul absorb mai mult şi pui oala pe foc.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.