Sarmale de post invelite in frunze de podbal

Printeaza

Faci umplutura de sarmale fie din ciuperci proaspete sau hribi uscaţi, fie din soia. Pui bineînţeles orez, zarzavat călit şi condimente.

Frunzele de podbal vor da o savoare deosebită sărmăluţelor, mai ales dacă le vei opări în borş proaspăt, de casă.

La învelitul sar­malelor mai poţi folosi frunzele proaspete de tei, care se pregătesc ca şi acelea de viţă- de-vie.

Sarmale de post invelite in frunze de podbal

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Din cate am vazut podbalul este o planta. Nu stiu ce gust ar avea sarmalutele si nici nu cunsc e nimeni care sa fi mancat asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.