Sarmale cu pasat si gulii

Printeaza

Sarmale cu pasat si guliiSarmale cu pasat si gulii

Ingrediente:

  • 250 g pasat
  • 150 g gulii
  • 1 ceapa
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita condimente
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 1 varza murata

 

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se prajeste in ulei. Se adauga sare, piper si condimentul. Pasatul spalat se amesteca cu guliile date prin razatoarea mica.

Se adauga peste ceapa, se amesteca. Se umplu foile de varza, se pun sarmalele intr-o cratita. Se adauga apa si deasupra bulion. Se dau la foc foarte incet.

Sarmale cu pasat si gulii

Sarmale cu pasat si gulii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.