Sarlota de mango

Printeaza

Sarlota de mango din: compot de mango, gelatina, zahar, lapte, dulceata de visine.

Ingrediente:Sarlota_de_mango

  • 2 cutii compot de mango
  • 1 plic gelatină
  • 100 g zahăr
  • 250 ml lapte degresat
  • dulceată de vişine

 

Mod de preparare:

Scurgi compotul de mango şi pasezi pulpa până obţii un piure. Amesteci 100 ml de compot cu gelatina.

Dizolvi zahărul în laptele degresat, uşor încălzit. Combini laptele cu piureul şi gelatina, aşezi în forme şi dai la frigider peste noapte.

Serveşti cu dulceaţă de vişine.

Sarlota de mango

Sarlota_de_mango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.