Sarlota de lychee

Printeaza

Sarlota de lychee din: lychee in suc, gelatina, portocala, compot de fructe exotice, branza mascarpone, zahar pudra, galbenusuri si inghetata.

Ingrediente:Sarlota_de_lychee

  • 1 cutie lychee in suc
  • 1 plic gelatina
  • 1 portocala
  • 1 cutie de 450g compot fructe exotice
  • 100g barnza mascarpone
  • 100g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • 100g inghetata

 

Mod de preparare:

taie fructele de lychee fasii subtiri, scurge fructele exotice, taie fasii subtiri de coaja de portocala. Pui gelatina la desfacut conform instructiunilor.

Amesteci gelatina cu sucul de fructe, lasi un pic. Aranjezi decorul, cate o lychee si fasii de coaja, apoi torni gelatina si restul de fructe. Lasi la rece.

Freci galbenusurile cu zaharul. Pui pe foc 10 minute, lasi sa se raceasca. Adauga branza si restul de fructe si lychee. Ameseci, torni in pahare.

Pune inghetata peste crema din pahare, apoi decoreaza frumos.

Sarlota de lychee

Sarlota_de_lychee

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.