Şarlotă de cafea

Printeaza

Şarlotă de cafea

Ingrediente:Şarlotă de cafea

  • 1 kg frişcă
  • 11 foi gelatină
  • 4 ceşcuţe cafea neagră rece
  • zahăr după gust
  • 1 ceşcuţă lapte
  • dulceaţă de vişine

 

Mod de preparare:

Se pune la foc într-un ibric cafeaua neagrăşi laptele. Se adaugă gelatina şi se amestecă bine pînă ce se dizolvă.

Se strecoară prin sită deasăşi se lasă să se răcească.

Cînd această compoziţie este numai puţin călduţă se toarnă în frişca bătută zahăr pudră după gust şi se amestecă bine.

Se toarnă în ceşti, cupe sau pahare şi se dă la rece.

Cînd se serveşte se poate garnisi fiecare cupă cu frişcă bătută sau cu boabe de dulceaţă de vişine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.