Sarlota cu nuca

Printeaza

Sarlota cu nuca

Sarlota cu nuca

Ingrediente:

  • 1 l lapte
  • 75 g faina
  • 50 g miere
  • 50 g cacao
  • 250 g frisca
  • 100 g nuci pisate

 

Mod de preparare:

Fierbem la foc potrivit leptele in care am pus mierea, cacaua, faina si nucile. Cand s-a legat tumam in pahare si cand s-a racit o omam cu frisca.

Sarlota cu nuca

Sarlota cu nuca.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.