Sarlota cu lapte de cocos

Printeaza

Sarlota cu lapte de cocos din: frisca, lapte de cocos, gelatina, piscoturi, nuca de cocos, zahar.

Ingrediente:Sarlota_cu_lapte_de_cocos

  • 300 ml frişcă lichidă
  • 200 ml lapte de cocos
  • 4 foi gelatină
  • un pachet pişcoturi
  • o lingură nucă de cocos răzuită
  • 75 g zahăr
  • zahăr pudră pentru servit

 

Mod de preparare:

O formă se tapetează cu folie de plastic transparentă şi pe fund se pune un strat de pişcoturi tăiate ca să încapă. Apoi, se aşază pe pereţii vasului pişcoturi, unul lângă altul.

Se pun la înmuiat în apă rece foile de gelatină. Laptele de cocos si zahărul se pun pe foc să se încălzească şi apoi se dă vasul deoparte şi se pune gelatina scursă. Se amestecă pentru a-l răci.

Se bate frişca şi apoi i se adaugă, puţin câte puţin, laptele de cocos cu gelatina şi nuca de cocos. Se toarnă amestecul în forma tapetată cu pişcoturi şi se lasă la rece pentru patru ore.

Se scoate prin răsturnare pe un platou şi se pudrează cu zahăr.

Sarlota cu lapte de cocos

Sarlota_cu_lapte_de_cocos

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.