Sarlota cu fructe si piscoturi

Printeaza

Sarlota cu fructe si piscoturi din: oua, zahar, lapte, cacao, gelatina, smantana, rom, piscoturi, fructe.

Ingrediente:Sarlota_cu_fructe_si_piscoturi

  • 8 ouă
  • 100 g zahăr
  • 200 ml lapte
  • 20 g cacao
  • 3 foi gelatină
  • 40 g zahăr pudră
  • 100 g smântână pentru frişca
  • rom
  • pişcoturi
  • fructe proaspete
  • fructe confiate

 

Mod de preparare:

Hidratezi gelatina conform informaţiilor de pe ambalaj.

Baţi ouăle cu zahărul şi cu laptele, aşezi vasul pe baie de aburi şi amesteci continuu. Incorporezi gelatina, apoi cacaua, în ploaie, şi mai ţii pe foc amestecând întruna.

Iei vasul de pe foc, îl pui în apă rece şi amesteci până când se răceşte complet. Separat, baţi frişca împreună cu zahărul pudră şi o încorporezi, cu o paletă, de jos în sus, în crema de ciocolată.

Pui rom în şarlotă, apoi o torni în pahare şi o serveşti, dacă vrei, cu pişcoturi şi cu fructe proaspete sau confiate.

Sarlota cu fructe si piscoturi

Sarlota_cu_fructe_si_piscoturi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.