Sarbusca

Printeaza

O reteta de sarbusca din: zer, ceapa, morcov, cartofi, malai, usturoi si sare.

Ingrediente:Sarbusca

  • 2 litri zer (se poate inlocui cu lapte acru)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 400 g cartofi
  • 3 linguri malai sau pasat
  • 1 catel de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Curatati zarzavaturile, taiati-le in cubulete si fierbeti-le in 1 litru de apa calda cu putin sare. Cand legumele s-au inmuiat, adaugati zerul si lasati sa fiarba din nou, apoi adaugati in ploaie malaiul sau pasatul si usturoiul pisat.

Lasati sa fiarba la foc potrivit 15 minute si apoi luati vasul de pe foc. Sarbusca se poate prepara si din cartofi si atunci acestia se lasa intregi.

Sarbusca

Sarbusca

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • sarbusca cu zer

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.