Saramura de ten la gratar

Printeaza

Saramura de ten la gratar

Ingrediente:Saramura de ten la gratar

  • 1 ten de cateva kg
  • 50 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 ardei iuti
  • 1 legatura leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Tenul necuratat de solzi si despicat pe burta in lungime se sareaza foarte bine si se puna pe gratar pana se frige bine pe o parte si pe cealalta, dupa care se spala bine cu apa, se asaza pe un platou.

De asemenea si rosiile si ardeii grasi se coc pe gratar. Se face o saramura din rosiile si ardeii grasi copti, ulei, leusteanul tocat marunt, ardeiul iute si usturoiul bine pisat.

se da un clocot se toarna peste pestele din platou. se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.

Saramura de ten la gratar

Saramura de ten la gratar.jpg  Saramura de ten la gratar1.jpg  Saramura de ten la gratar2.jpg  Saramura de ten la gratar3.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.