Saramura de crap cu vin

Printeaza

Saramura de crap cu vin din: crap, ceapa, rosii, pasta de tomate, ulei, vin, usturoi, ulei, ardei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Saramura de crap cu vin

  • 600 g crap
  • 2 cepe
  • 3 roşii
  • 1 lingură cu pastă de tomate
  • 100 ml ulei
  • 50 ml vin alb
  • 1 ardei iute
  • • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Curăţă şi spală peştele, după care porţioneaza-l în bucăţi potrivite, sărează-le şi rumeneşte-le în ulei. Căleşte ceapa tăiată rondele. Adaugă pastă de tomate şi usturoi zdrobit. Stinge cu vin şi condimentează.

Lasă să fiarba înăbuşit, cam 15 minute. Toarnă acest sos peste bucăţile din tavă. Printre ele, pune roşiile decojite şi tăiate cubuleţe şi presară pătrunjel tocat mai mare.

Dă tava la cuptor aproximativ 20 de minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Saramura de crap cu vin
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.