Medalion de porc cu sos de branza si cimbru din: medalioane de porc, ulei de floarea-soarelui, unt, faina, vin rosu, supa de legume, smantana, pastă de tomate, brânză albastră, cimbru, sare, piper negru. Ingrediente: 4 medalioane de porc 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui Pentru sos: 15 g unt moale 1 lingură cu făină 175 ml vin roşu […]
Sapte Retete gustoase cu carne de porc pentru Masa de Craciun
PrinteazaRetete gustoase cu carne de porc pentru Masa de Craciun:
Porc in crusta de aluat cu miere
Porc in crusta de aluat cu miere din: aluat foietaj decongelat, file de porc, cepe roşii, miere lichidă, ou, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 aluat foietaj decongelat 1 file de porc de 800 g 4 cepe roşii 2 linguri cu miere lichidă 1 gălbenuş de ou 2 linguri cu ulei de măsline sare şi piper […]
Friptura de porc cu ceapa si vin
Friptura de porc cu ceapa si vin din: ceapa, pulpă de porc, usturoi, ulei, vin alb, sare, piper, rozmarin, patrunjel Ingrediente: 500 g ceapă mică 500 g pulpă de porc 1 căpătână usturoi 2 linguri ulei 150 ml vin alb sare piper rozmarin 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Peste ceapa curăţată şi tocată si peste căţeii de usturoi Se […]
Paste cu ciuperci si piept de porc
Paste cu ciuperci si piept de porc din: hribi congelaţi, piept de porc neafumat, ulei, vin alb sec, tăieţei laţi, pătrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 pungă hribi congelaţi 150 g piept de porc neafumat 1 lingură ulei 200 ml vin alb sec 1 pungă tăieţei laţi 1 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Pieptul de porc se taie cuburi care se pun la […]
Limba cu sos de castraveti murati si marar
Limba cu sos de castraveti murati si marar din: limbă de vită sau de porc, ceapa, morcov, rădăcină de pătrunjel, boabe de piper, sare, maioneză, castraveciori muraţi mici, piper alb măcinat, mustar, mărar verde, otet. Ingrediente: 1 kg limbă de vită sau de porc 2 cepe 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 10 boabe de piper sare Pentru sos: 1 pahar maioneză […]
Supa de legume cu piept de porc
Supa de legume cu piept de porc din: paste fainoase, fasole, sfecla rosie, piept de porc afumat, varza creata, varza rosie, rosii, praz, morcovi, ceapa, telina, usturoi, ulei de masline, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 300 g paste făinoase de format mic 250-300 g fasole proaspătă 150 g sfeclă roşie 1 felie de piept de […]
Pulpa cu cimbru, ienibahar si piure de telina
Pulpa cu cimbru, ienibahar si piure de telina din: pulpă de porc fără os, ceapa, usutroi, boabe de piper, foaie de dafin, boabe de ienibahar, sare, cimbru, vin alb sec, ţelina, cartof alb, ceapă, condiment din legume uscate, unt, smântână. Ingrediente: 1 1/2 kg pulpă de porc fără os 2 cepe 5 căţei de usturoi 1/2 linguriţă boabe de piper 1 foaie de dafin 2 […]
Pofta buna!