Sapte Retete gustoase cu carne de porc pentru Craciun

Printeaza

Retete gustoase cu carne de porc pentru Craciun:

Fasole boabe cu afumatura

Fasole cu ciolan si carnati afumati

Fasole cu ciolan si carnati afumati din: fasole uscată, carne de vita, ciolan afumat sau costiţă afumată, ceapă, cârnaţi afumaţi de casă, usturoi, ardei, pasta de tomate, zarzavaturi (morcovi, pătrunjel, gulie, ţelină), untură sau ulei, sare, piper, concentrat de legume, ardei iute sau boia de ardei iute. Ingrediente: 300-400 g fasole uscată 150 g carne de vită (mânzat) 1 ciolan afumat […]

Ciorba greceasca cu carne de porc

Ciorba cu carne de curcan, porc si pui

Ciorba cu carne de curcan, porc si pui din: carne de curcan (pulpă sau aripi), carne de pui (pulpe inferioare), carne de porc, cârnaţi afumati de porc, varză murată, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, ţelină, ardei iute, suc de rosii, zeamă de varză murată, sare. Ingrediente: 500 g carne de curcan (pulpă sau aripi) 500 g carne de pui (pulpe […]

Cotlet_de_porc_banatean_cu_ardei_gras_si_boia

Cotlet de porc banatean cu ardei gras si boia

Cotlet de porc banatean cu ardei gras si boia din: cotlet de porc fără os, untură, suc de rosii, faina, ceapa, cartofi, ardei gras, usturoi, lamaie, boia de ardei iute, foi de dafin, piper macinat, sare. Ingrediente: 500 g cotlet de porc fără os (4 felii) 100 g untură 250 ml suc de roşii 50 g […]

Cannelloni cu morcovi

Cannelloni cu carne de vita si porc

Cannelloni cu carne de vita si porc din: cannelloni, parmeza, ulei de masline, carne tocată de porc,  carne tocată de vită, telina, ,morcov, ceapa, sos de rosii, sare, piper, nucosara, unt, faina, lapte, scortisoara. Ingrediente: 1 cutie cannelloni 100 g parmezan ras Pentru sosul de carne: 100 ml ulei de măsline 250 g carne tocată de porc 250 […]

Chiftelute de porc cu coriandru si sos de soia

Chiftelute de porc cu coriandru si sos de soia

Chiftelute de porc cu coriandru si sos de soia din: carne tocată de porc, paine, lapte, oua, coriandru verde, usturoi, sos de soia, fidea, pesmet, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne tocată de porc 3 felii de pâine 50 ml lapte 2 ouă 1 legătură coriandru verde 1 căţel de usturoi 1 lingură […]

Cotlet_de_porc_sarbesc_cu_orez

Cotlet de porc sarbesc cu orez

Cotlet de porc sarbesc cu orez din: cotlet de porc, ulei, ceapa, boia de ardei, orez, rosii proaspete, ardei gras, patrunjel verde, sare. Ingrediente: 750 g cotlet de porc 125 ml ulei 400 g ceapă 2 g boia de ardei 200 g orez 500 g roşii proaspete 500 g ardei gras 1 legătură pătrunjel verde […]

Chili_cu_carne_de_porc_si_vita

Chili cu carne de porc si vita

Chili cu carne de porc si vita din: porc, vita, bacon, ulei de masline, ceapa, usturoi, lamaie, praf de ardei iute, chimion, faina, dafin, oregano, pasta de rosii, vin rosu, supa de pui, fasole, orez, cuscus, smantana, avocado, lime, sos dulce-acrisor, coriandru. Ingrediente:  500g piept de porc cu puţină grăsime 700g carne de vită pentru […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.