Sapte Preparate pentru Masa de Craciun

Printeaza

Preparate pentru Masa de Craciun:

Cotlet de porc cu sos de rosii si oregano

Cotlet de porc cu sos de rosii si oregano

Cotlet de porc cu sos de rosii si oregano din: cotlet de porc, rosii, ardei capia, ceapa rosie, morcovi, piper, sare, supa de vita, vin, cimbru uscat, oregano, ulei de măsline, patrunjel verde. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc 1 kg roşii 2-3 ardei capia 3 cepe roşii 2 morcovi piper sare 1 polonic supă de […]

Fasole cu ciolan si carnati afumati

Fasole cu ciolan si carnati afumati

Fasole cu ciolan si carnati afumati din: fasole uscată, carne de vita, ciolan afumat sau costiţă afumată, ceapă, cârnaţi afumaţi de casă, usturoi, ardei, pasta de tomate, zarzavaturi (morcovi, pătrunjel, gulie, ţelină), untură sau ulei, sare, piper, concentrat de legume, ardei iute sau boia de ardei iute. Ingrediente: 300-400 g fasole uscată 150 g carne de vită (mânzat) 1 ciolan afumat […]

Ciorba greceasca cu carne de porc

Ciorba cu carne de curcan, porc si pui

Ciorba cu carne de curcan, porc si pui din: carne de curcan (pulpă sau aripi), carne de pui (pulpe inferioare), carne de porc, cârnaţi afumati de porc, varză murată, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, ţelină, ardei iute, suc de rosii, zeamă de varză murată, sare. Ingrediente: 500 g carne de curcan (pulpă sau aripi) 500 g carne de pui (pulpe […]

Muschi_de_porc_la_gratar_cu_sos_de_portocale

Muschi de porc la gratar cu sos de portocale

Muschi de porc la gratar cu sos de portocale din:  ardei iuti ancho, portocale, usturoi, oregano uscat,  file de muschi de porc, varza Kale, otet din vin alb, ulei de masline. Ingrediente: 2 ardei iuti ancho mari, fara cozi 3 portocale mari 2 catei de usturoi 1/4 lingurita de oregano uscat 450g file de muschi de porc 170g varza Kale, feliata fin […]

Rulada_de_ciolan_afumat_cu_pui_si_bacon

Rulada de ciolan afumat cu pui si bacon

Rulada de ciolan afumat cu pui si bacon din: ciolan afumat dezosat, rondele piept de pui, bacon, telina, ceapa, usturoi, faina, vin alb, boia dulce, boia iute, pastă tomate, varză murata, ceapă verde, sare, piper, apa. Ingrediente: 1 ciolan afumat dezosat 4 rondele piept de pui 4 felii bacon 1 ţelină medie 1 ceapă 1 căpăţână usturoi 50 g făină […]

Ciorba de dovlecel cu rosii si smantana

Ciorba de porc cu dovlecel si suc de rosii

Ciorba de porc cu dovlecel si suc de rosii din: carne porc, dovlecel, ceapa, morcov, pastarnac, telina, orez, suc de roşii proaspăt (sau din conservă), zeamă de lămâie, pătrunjel verde, frunze verzi de telină, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne porc 2 dovlecei 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 1/2 telină 2 linguri orez 200 g suc de roşii […]

Cartofi_cu_friptura_la_cuptor

Cartofi cu friptura la cuptor

Cartofi cu friptura la cuptor din: cartofi noi mici, unt, cimbru (sau cimbru uscat), frunze dafin, usturoi,  muşchi de porc, sare, piper. Ingrediente: 600 g cartofi noi mici 100 g unt 1 legătură cimbru (sau 1 linguriţă cimbru uscat) 3 frunze dafin 6 căţei usturoi 4 bucăţi muşchi de porc sare piper Mod de preparare: Speli cartofii şi îi cureţi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.