Cocktail vodca cu gheata din: capsuna, sirop de zahar, vodca, suc de lamaie, aperol, amaro, apa minerala. Ingrediente: o căpşună 15 ml sirop de zahăr 30 ml vodcă 15 ml suc de lămâie proaspăt stors 15 ml Amaro Nonino 15 ml Aperol apă minerală Mod de preparare: Intr-un shaker, zdrobeşte căpşuna împreună cu siropul […]
Champagne Cup Cocktail
Champagne Cup Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – brandy Pahar – goblet Categorie – Wine drinks Decoraţiune – fructe de sezon şi paie Se serveste la orice oră Ingrediente: 3-4 linguri de zahar pudra 5 cl brandy 3 cl triple sec o sticla de sampanie 2 sticlute mici de apa gazoasa fructe […]
Claridge Cocktail
Claridge Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoratiune – fără Se serveste înainte de mese Ingrediente: 1/3 gin 1/3 vermouth dry 1/6 Cointreau 1/6 apricot brandy Este clasicul pre dinner apărut în primii ani ai secolului trecut şi are caracteristici […]
Champagne Pick-me-up Cocktail
Champagne Pick-me-up Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – cognac Pahar – flute Categorie – Wine drinks Decoraţiune – fără Se serveste înainte de mese, seara şi noaptea Ingrediente: 5/10 cognac 4/70 suc proaspăt de portocale 1/10 sirop de rodii şampanie După unele opinii, ţara sa de origine ar fi Franţa anilor […]
Cocktail exotic cu ananas
Cocktail exotic cu ananas Ingrediente: 50 ml rom 50 ml smantana pentru frisca (pastrata jumatate de ora la congelator) 60 ml suc de ananas 30 ml lichior crema din fructe exotice 100 g ananas fruct curatat sau ananas din compot Mod de preparare: Se pastreaza cate doua sau trei bucati mai mari de ananas pentru […]
Coconut Dream Cocktail
Coconut Dream Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – nici una Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Cremă de cacao drinks Decoraţiune – fără Se serveste după-amiază Ingrediente: 3/10 cremă de cacao albă 2/10 cremă de banane 4/10 frişca 1/10 cremă de cocos Apărut prin anii ’60, are, în ciuda […]
Cider Cup Cocktail
Cider Cup Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – brandy Pahar – goblet Categorie – Wine drinks Decoraţiune – fructe de sezon Se serveste la orice oră Ingrediente: 2-3 linguri de zahar pudra 5 cl Calvados 2 cl Benedictine o sticla de cidru de mere 2, 3 sticlute mici de apa gazoasa diferite […]
Columbia Skin Cocktail
Columbia Skin Cocktail Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – rom ambrat Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Ice cream drinks Decoraţiune – un praf de cafea măcinată Ingrediente: o jumătate de porţie de îngheţată de cafea de cafea o jumătate de porţie de îngheţată de vanilie 3 cl rom ambrat […]