Sandwich-uri cu ton

Printeaza

Sandwich-uri cu ton din: piure, lapte, faina, oua, smantana, praf de copt, unt, cascaval, sare, piper, nucsoara, ton in ulei, morcov, patrunjel.

Ingrediente:Sandwichuri_cu_ton

pentru aluat:

  • un plic praf de piure
  • 250 ml lapte
  • 5 linguri faina
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 plic praf de copt
  • 15 g unt topit
  • 4 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper
  • nucsoara

pentru umplutura:

  • o cutie mare ton in ulei
  • un morcov
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se pregăteşte praful de piure cu lapte sau apă şi apoi, după ce se răceşte puţin se adaugă untul topit, ouăle bătute, smântână, praful de copt şi făina. Se amestecă bine. Se potriveşte gustul de sare, piper, nucşoară si se adaugă caşcavalul ras.

Se împarte aluatul în bucăţi care se coc 15 minute. Apoi se lasă complet la răcit. Pestele se sfărâmiţează şi se amestecă cu morcovul trecut prin răzătoarea cu ochiuri mici. Apoi, se mai adaugă un pic de ulei în care a stat conservat şi se pune şi pătrunjelul tocat mărunt.

Pâinicile se taie în două, se scobesc un pic şi firimiturile se amestecă cu pestele. Apoi, se umplu cu salata de peşte.

Sandwich-uri cu ton

Sandwichuri_cu_ton

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.