Sandwich cu friptura si rucola

Printeaza

Sandwich cu friptura si rucola din: ciabatta, bagheta, sare de mare, piper, pulpa de vita, rozmarin, ulei de masline, suc de lamaie, mustar dijon, rucola. fara poza

Ingrediente:Sandwich_cu_friptura_si_rucola

  • 1 chifla ciabatta sau 1 bagheta
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • 285 g pulpa de vita
  • frunzele de la 2 crengute de rozmarin proaspat
  • ulei de masline
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1-2 linguri de mustar Dijon
  • 1 mana de rucola

Mod de preparare:

Puneti ciabatta sa se incalzeasca in cuptor pentru cateva minute la 100°C. Asezonati pulpa de vita cu sare si piper si presarati-o cu rozmarin. Sectionati carnea transversal in doua jumatati si puneti fiecare jumatate intre doua folii transparente, apoi bateti-le pana ajung la grosimea de 1 cm.

Frecati-le cu putin ulei de masline, puneti-le pe un gratar sau intr-o tigaie foarte incinsa si prajiti-le pe fiecare parte timp de 1 minut. Carnea va deveni roz, dar puteti sa o prajiti dupa gust.

Scoateti-o pe o farfurie, stoarceti deasupra sucul de lamaie si lasati-o sa se raceasca, in timp ce taiati ciabatta in doua pe lungime si o stropiti pe partea cu miez cu puţin ulei de masline. Ungeti painea cu mustar Dijon, puneti deasupra friptura si frunzele de rucola, apoi stropiti-o cu tot sucul care a ramas de la carne.

Presati bine sandwich-ul si serviti.

Sandwich cu friptura si rucola

Sandwich_cu_friptura_si_rucola

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.